New

Hej på er! Nu är jag tilbaka efter en liten bloggpaus. Har inte hunnit fota något, men när jag kom hem idag tog jag iallafall en bild på min nya miniparfym som jag har fått av min pappa när han var på en jobbresa till Barcelona.
Den heter Angel & jag tycker den är väldigt fräsch! 
 
Var meningen att jag skulle gå till gymmet idag, men om man inte orkar så orkar man inte. Jag kom hem istället och nu ska jag bara ta det lugnt. Äntligen fredag! Känns så skönt efter den första veckan i skolan efter sportlovet!
Hoppas ni får en mysig fredag, hejdå! ♥

Ville bara säga..

..att jag inte har några bilder just nu. Vill inte blogga om inläggen bara blir tråkiga och onödiga! jag är tilbaka igen när jag har mer bilder. kram!!

Outfit

Skjorta, JC// Väst, JC// Byxor, Vero Moda// Skor, Vans.
 
Hej på er! Här får ni se en outfit som jag shoppade i Sverige, Eller ja, jag köpte skjortan och västen. Har också köpt annat men det kanske jag visar senare.
Har dessutom köpt nya skor från foot locker, Nike air force!!
De är ju sååå populära så de var slut överallt, beställde dem från foot locker och om ca. 10 dagar kommer de! Min pappa kommer att hämta hem dem till Finland då. (han jobbar mycket i Sverige.) Väntar!!
 
Har bytt design. Gillar den, får se om jag ännu gör lite små ändringar!
Imorgon ska jag till Helsingfors med Wilma & Isabella, det ska bli trevligt, hejdååå!

Snabbt inlägg

Hejhej! Ville skriva ett snabbt inlägg från sverige! Allt är bra med mig, har shoppat träffat släktingar och annat trevligt! Oven ser ni en mobilbild på mig idag! 
Ska snart gå ut och äta med familjen, kommer hem på onsdagen så får se när jag bloggar igen! Hejdåå!

Urbanears

Hej! Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. Här får ni se två bilder på mina nyaste urbanears hörlurar. De hör till årets nya modeller, färgen är ny också tror jag. Fick dem till julklapp av pappa.
De är faktiskt jättebra måste jag säga. Bekväma, bra ljud, men ändå inte för stora!
 
Idag har jag varit och klippt mitt hår. Det blev lite kortare, och det är synd för jag hade kommit så långt med att odla mitt hår. Efter det gick jag till gymmet med Sara, sen åt vi på subway och nu sitter jag här och bloggar. Är glad att det är sportlov! Senare ikväll ska jag packa för jag ska åka till Sverige imorgon, det ska bli kul. Ha det bra finisar!

Just nu

"At the moment" dricker jag snapple, och läser på modersmålsprov.
Snapple drickorna är faktiskt ganska goda, jag är en sån som älskar kolsyra (haha de flesta hatar det) men jag tyckte att den här drickan var rätt god ändå!
 
Nu ska jag fortsätta på provläsningen, ha det så bra!

Roses

Igår köpte vi nya blommor hem och jag tyckte de här rosorna var vackra så jag tog en liten bild på dem! De ser jätte fina ut här hemma tycker jag.
 
Idag är det fredag så det är skönt.
Vi får gäster idag, min moster och hennes man samt min kusin. De har med sig sin hund, Selma, så är jätte glad för det! hon är en så fin hund. 
Nu ska jag göra mig i ordning & ska säkert äta nåt. Ha en bra fredag!

Torsdag

Så här ser jag ut idag, tyvärr är det ganska tråkig bild.
 
Har haft en helt okej dag, förutom att jag har haft ett matematikförhör , åh det var hemskt! men jag överlevde och nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen! Kanske se en film eller nåt, skönt att inte ha några palner alls utan bara ta det lugnt! kram på er!

Nike

Här är min nya träningsvattenflaska, eller ja, den är inte såå ny, har haft den ett tag men först nu visar jag den på bloggen! Jag har alltid velat ha en sådan & så råkade jag se den i en butik och jag bara tänkte att jag måste få den så jag köpte den!
 
Har haft ett prov idag, engelska, det gick helt bra, bättre än förväntat. Annars har dagen varit ganska normal, inget speciellt, ska nog sluta skriva nu, ha det bra finisar.

All natural

Hej! Här är en bild på mig från dagen.
Har varit på gudstjänst med min konfagrupp idag & nu sitter jag och bloggar med Sara. Ska säkert läsa lite på engelskan senare, annars blir det nog inget speciellt! kram.

Redigering

←före & efter→
 
 
 
Här är några före & efter bilder, kommer ha såna inlägg ibland så ni får se lite hur mina bilder ser ut före jag har redigerat dem osv. Kram!

RSS 2.0