Necklace

Här får ni se ett av mina nyaste smycken. Älskar det! Det passar nästan med alla kläder,& det var billigt också! Verkligen värt köpet!
 
Hur mår ni då? Jag är fortarande sjuk, som är väldigt jobbigt, jag trodde att jag skulle bli friskare men har knappt sovit i natt och mår rätt så dåligt. Jag som hade planer för idag...
Men det hjälper inte att gnälla, får vila och hoppas på att jag blir frisk så snabbt som möjligt!
p.s tack för alla fina kommentarer jag har fått , blir jätteglad! ♥

Med i tävling

Hej! Jag är med i en fototävling för att vinna ett 200 kr presentkort till kamda.se! Det skulle ju vara sjukt kul&bra att vinna! Här är tävlingen Spontan.blogg.se!
 
Man ska ta en bild på temat : Ny start.
Det är ju ganska svårt att ta en bild till det eftersom man måste tänka själv  vad som skulle kunna vara "En ny start". Den här bilden tycker jag passar bäst. Jag tycker den symboliserar att hoppa bort från allt det gamla och börja på en ny start! 
 
Har länge velat ha en kamerarem så detta är vad jag skulle villa ha :
1. 
2. 
Det var allt! Hejdå!

Smoothie

Hej! Är sjuk idag, fick en hemsk snuva igår och har mått jättedåligt ända sen dess! Vill verkligen bli frisk för jag har tydligen den oturen att jag alltid råkar bli sjuk till det mest opassande tillfället. 
 
Jag började iallafall min morgon med en smoothie! Det är en banan-jordgubbs & blåbärssmoothie! Så god och uppfriskande! Ska nog börja göra smoothies oftare.
Hoppas ni får en bättre dag än jag, för jag kommer bara ligga hemma och snyta mig all day long, haha hejdå!

Självporträtt

Hej på er! I skolan har jag som sagt media tillval, vår lärare försökte skapa någon slags fotostudio i vårt klassrum, ja det blev ju inte som en äkta fotostudio,haha. Här är iallafall några bilder på mig.
 
Idag blir det lite provövning & så ska jag göra några läxor. Sen vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Kankse gör något med nån kompis. Jag gillar inte söndagar, de känns liksom inte bra, man vet att det är skola imorgon & så måste man göra en massa läxor också. jaja, hoppas ni får en bra söndag iallafall! kram.

Bag

 
Här är en bild på min nya väska! Den har kostat ca. 30e.  men nu kostade den 9! Verkligen ett fynd!!
 
När jag vaknade idag gick jag till gymmet med Sara, sen gick jag på stan en stund, och köpte lite smått. Nu sitter jag här med Sara och skriver det här inlägget, vet inte vad vi ska hitta på. bloggar imorgon igen! 

Min nya mugg

Fick en fin objektivmugg av min lillebror till julklapp! Nu står den på mitt skrivbord!
 
Igår hade jag Kemiprov, det gick inte så där perfekt men får hoppas på det bästa! Idag var det en rätt tung skoldag och nu är jag hos Sara och bloggar från hennes iPad, ha det bra fina ni.

Januari favorit

Ville säga att min "favorit" i Januari är halsband, de som ni ser ovan är mina bästa halsband.
Jag tycker de är så himla bra! Man kan göra en outfit som annars är ganska tråkig jätte fin med ett halsband! Tycker de är jätte bra accessoarer.
 
Idag ska jag säkert göra nåt med mina vänner, har ju bara suttit inne i flera dagar så nu måste jag göra något! Imorgon blir det kemi provsövning! det kommer bli hemskt, wish me luck! hejdå!

18 Januari

Hej! Idag är det som sagt 18 januari.
Jag vet inte vad jag har för planer för idag, måste se om jag kan göra något, jag känner mig iallafall inte så sjuk just nu, men vi får se.
Det är iallafall så vackert där ute, solen skiner, och trädena är täckta av frost som glittrar i solskenet. Skulle nog villa gå ut en stund idag.
Får se vad jag hittar på, hoppas ni får en bra dag!

Sjuk

Här är två söta bilder på Wilma från onsdagen.
 
Idag är jag sjuk hemma. Fick gå hem från skolan för jag mådde såå illa. Är verkligen besviken för jag hade många planer. Det var planerat att jag&Wilma skulle fota på ett jättefint ställe, och sen skulle jag gå till gymmet med Sara, men inget av det blir av nu!!
 
Jaja,huvudsaken att jag blir frisk så snabbt som möjligt. Nu ska jag vila, ha det bra!

New in

Hej! Här är mina nya skor som jag berättade om i förra inlägget! De har kostat 80e, ca. 650 kronor. men nu var de  på 50% rea, så det är jag glad över, tycker det är ett riktigt bra pris. 
 
Imorgon är det fredag, åh äntligen! Det blir en chill torsdag! Känns ju nästan som helg redan. 
Och imorgon har jag bara 3 timmar. Bästa dagen på heela veckan faktiskt.
Ska fota imorgon och sen ska jag till gymmet! vi ses! ♥

Onsdag

Två bilder, 1 på Sara, 1 på mig.
 
Hej! Idag ha det varit en helt okej skoldag. Inget speciellt. Efter skolan var jag och fota med Wilma. Vi fotade inte så länga för det var kallt, men jag fick några fina bilder på Wilma som jag kommer visa senare. Sen köpte jag nya träningsskor, Måste visa skorna nån dag, tycker de är jättefina!
Bloggar imorgon igen, hugs!

Snow pt. 2

Lite mera bilder från igår.
 
Idag har varit en rätt tung dag för mig. Haft en hemsk skoldag, det var varit typ -17 grader ute & har varit på gymmet. Kom hem för en liten stund sedan. Är jätte trött, men som tur gjorde jag mina läxor igår och jag får bara ta det lugnt resten av kvällen. 
Imorgon ska jag säkert fota med wilma, det är både bra för mig och bloggen eftersom jag inte fotat så ordentligt på den senaste tiden. Nu orkar jag inte skriva mera, ha en trevlig kväll!

Snow

Hej hej! Idag kom Sara till mig. När vi var påväg in föreslog hon att vi skulle fota, jag tyckte att det var en bra ide, så jag tog min kamera, och så hittade vi ett underbart ställe. Solen var så vacker. Vi frös nästan händerna av oss, men bilderna blev ju så himla bra. Bästa "photoshooten" på länge.
Det kommer att komma mer bilder...
 
Idag har det varit en tung dag, väldigt dåliga ämnen , mycket läxor o.s.v. 
Jag har iallafall gjort massor med läxor klart nu så jag har inge läxor till onsdagen! (proud)
Nu ska jag äta något, kram!!

Ny start

Alltså, jag tycker att jag inte har bloggat så ordentligt på senaste tiden, och mina bilder, ja , de har varit ganska tråkiga , och jag vet att jag kan bättre. Jag har haft bloggpauser som har varit ung, 1 vecka och tack vare det har jag tappat läsare också. Så från och med imorgon blir det en ny start! Jag vet inte hur ofta jag kommer att blogga, men jag har bestämt att jag inte kommer att blogga sånadär onödiga inlägg, där jag inte har satsat något typ, så vi får hålla tummarna på att det ska lyckas, kramar!! 
Alla inlägg här under är gamla inlägg, eftersom det blir en ny start.
 
 
 
 

Nature.

Några foton från idag.
Har inget annat att säga. 

RSS 2.0