Nyår

Här är en bild tagen 1 vecka sedan.
 
Jag tänkte skriva en kort text för att inviga det nya året.
Ville bara säga att 2013 har varit ett bra år, även om det fanns många "ups" & "downs" med året, men jag lever fortfarande och jag har klarat mig igenom allt dåligt. Har fått nya vänner, gjort en massa roliga saker, och skrattat såå mycket!
2014 , here i come! hoppas det blir ett bra år!
KRAM PÅ ER ALLA FINA LÄSARE! hoppas ni får ett gott nytt år! ♥♥

Bästa nagellacket

Det här nagellacket är så himla bra, täcker jättefint och naglarna blir jätte glittriga! Perfekt till nyåret!
 
Hej! Vad ska ni göra idag, jag ska ut & gå, och kanska fota. Imorgon ska jag åka till Helsingfors med Sara, Wilma & Isabella, vi ska säkert shoppa lite & sådant, det är ju alltid kul att åka till huvudstaden.
Nu ska jag klä på mig och göra något vettigt innan det hinner bli kväll, ha en bra dag! 

Några julklappar

Fick en, Lg g pad, Klocka, UGGS, Essie nagellack , ny mascara, armand&halsband & örhängen! Fick också annat som t.ex. pengar, pyamas, prydnader till rummet osv. 
Blev iallafall jätteglad!! Älskar alla mina presenter och jag har en kvar som jag inte har berättat om nämligen sista paketet som jag & min bror öppnade. Det var en flygbiljett, en flygbiljett till NEW YORK & CALIFORNIEN! ååh omg, sommaren 2014 ska jag åka dit. Ska bli såå kul!
 
Nu ska jag kolla på hotell och ta det lugnt. ha en bra dag!

Christmas

God jul! Här får ni några bilder på vår fina gran!
(Bilderna är inte de bästa, men det var ganska svårt att fota & få en fin redigering.)
 
Idag ska jag nog gå ut lite, fota lite mer, sitta och titta på alla julklappar under granen & och se på någon julfilm kanske. Hoppas ni har en mysig jul, kram!! ♥

December favorit

Jag tänkte börja göra månadens favorit (om jag orkar), här är min favorit i december, de är söta ,lite sura & fulla av tillsatsämnen , kan det bli bättre? haha nej , men de är faktiskt goda, även om de smakar rätt mycket tillsatsämnen. Detta är min favoritsmak ↑.
 
Imorgon är det JUL! kan ni fatta det? är så glad, för julen är ju helt underbar. Jag ska blogga om jag hinner, om jag inte gör det vill jag önska er en riktigt god jul! ♥

Flowers

Kolla vad fina blommor vi fick av min faster & hennes familj! Verkligen vackra!
 
Nu är det bara typ 2 dagar till jul, kan inte fatta det! SÅÅ GLAD! Och känslan att ha jullov är underbar! Idag har jag lekt jultomte och åkt omkring till mina vänner för att ge dem sina julklappar. Tycker det är roligt att göra andra glada med julklappar, men lite jobbigt är det nog att hitta något bra, som inte är för dyrt heller.
Nu ska jag till butiken med mamma, ha en bra lördag.

Dagarna

Tycker bilden är så himla , härlig, även om den är gammal & inte alls julig/vintrig, så täkte jag ändå visa den, för den har ju aldrig varit på bloggen.
Nu tänkte jag berätta vad som händer de kommade dagarna :
 
Fredag : Julfest i skolan, så chill dag, och sedan får vi JULLOV!
Lördagen & Söndagen är rätt vanliga, ska köpa lite julklappar då.
Måndag : Dagen före jul, förberedelser, osv.
Tisdag : Christmas! ♥
 
Ska försöka fota lite nya bilder, kanske med jultema också, får se, ha det så bra!

Winter wonderland

Två självporträtt från idag! Det är så vackert där ute, hoppas snön hålls kvar.
 
Nu måste jag börja göra läxor och öva på förhör, jag hinner inte skriva att långt inlägg, Ville bara önska er en bra dag! ♥

B&W

Hej! Bilderna är faktiskt fotade i skolan! Jag har ju media som tillvall, & vi fotade lite i en skolkorridor, inte de bästa bilderna, men de är allt jag har just nu!

Idag har jag varit och shoppat, 1 skjorta, 1 par byxor och 1 kjol. Jag har inte lagt ut outfitbilder på en evighet så de måste jag nog göra nån dag! Imorgon blir det en tung dag, för jag måste öva på ett jättestort förhör som vi har på måndagen, jaja wish me luck, bloggar när jag har tid igen! ha det så bra 

TB

Till lillajulen som var ett tag sedan fick jag ett Ted Baker London telefonfodral! Nu har jag två Ted Baker saker, jag äger ju redan en plånbok.  Älskar verkligen det märket! Har såå fina saker, problemet är bara tt de är rätt dyra.
 
Imorgon är det fredag, äntligen! Har bara två timmar i skolan eftersom vår ena lärare är sjuk så vi får börja senare! ååh heaven! Nu ska jag sluta skriva och kanske se en film eller något, hugs!

11 december

Här får ni lite bilder från en snöig dag för ett tag sedan.
Hej! Hur är det med er? För mig går det riktigt bra! skolan, som har varit väldigt stressig för mig har börjat lugna ner sig, och jag har inga prov på 4 veckor!!
Det är ju bara jul om typ 2 veckor! Såå glad! Julen är nog min favorit tid på året. 
Nu sitter jag och ser på tv, tar det lugnt, och njuter av att inte ha några läxor, hoppas ni har en trevlig kväll! Kram!

Helsingfors

Här är tre bilder från igår, då jag Isabella och Wilma åkte in till helsingfors! Vi shoppade lite, åt på vapiano och gick omkring i huvudstaden, så det var väldigt mysigt & kul! Sedan hade vi en övernattning hos Wilma, såg på film , sjöng singstar och sådant roligt!
 
Nu sitter jag här och skriver och tänker att jag måste börja göra läxor nu, hatar det så mycket! Imorgon är en jättetung & tråkig dag också, men jaja får väll orka, ha det bra fina ni,hejdå!

Önskelista

 
Här är min önskelista typ, önskar ju mig lite annat också som en pajamas & godis och sådant, men det är ju inte så stor grej.
1. Essie nagellack 2. Iphoneskal 3. En LG G pad, de är väldigt bra och jag skulle villa ha en egen "pad".
4. Inredningssaker till rummet mitt. 5. Kläder & accesoarer, här ser ni några jag tycker är fina! 6. En bra träningsvattenflaska, har ingen ordentlig just nu!
 
Ja, det var allt, tyckte det var kul att göra ett litet extrainlägg nu när jag är så taggad för bloggandet!

Snö ♥

Hej! Igår började det snöa helt mittiallt och det var sjukt vackert, snöflingorna var sååå stora! Jag måste ju bara fota det så jag rusade in och tog min kamera och gick ut för att fotografera snölandskapet.
Här är iallafall två bilder från igår. Det är inte lika mycket snö kvar men det snöar igen just nu när jag skriver det här inlägget! Jag hoppas bara att det inte smälter bort!
 
Idag firar vi Finlands självständighetsdag, inget speciellt, vi kommer få gäster och på kvällen ska jag säkert titta på självständighetsbalen!
Imorgon blir däremot en väldigt rolig dag för jag Isabella och Wilma ska till Helsingfors, vi ska shoppa lite julklappar, gå och äta på vapiano och sedan starbucks (som precis har öppnat i helsingfors).
 
BTW, Är med i en tävling för att vinna ett skal från Idiwa.se, tävlingen hittar ni här. Bloggen har jag följt med länge och man kan verkligen vinna fina skal.
Ha en bra dag, hejdåå! 

Red lips

Köpte ett rött läppstift igår! är verkligen glad att jag köpte det för jag har alltid velat att ett rött läppstift men har aldrig vågat köpa! älskar iallafall detta, färgen är jättefin också tycker jag!
 
Har haft bal i skolan idag, självständighetsbal, det var rätt kul och eftersom det är Finland självständighetsdag imorgon får vi ledigt från skolan! Hade en ljuvlig klänning på mig så den måste jag också visa på bloggen!
Efter balen fotade jag lite, det kändes verkligen bra, har helt glömt bort känslan man får när man har fotat en fin bild,känns ju jättebra! Nu har jag iallafall bilder till en tid framåt! 

Throwback, london eye

Två bilder från London eye som ni inte har sett ännu. Känns verkligen hemskt att jag måste visa gamla bilder, men det blir mörkt så himla snabbt nuförtiden. Imorgon hoppas jag verkligen att jag skulle hinna fota en grej som jag fått i lillajuls gåva.
 
Har haft min kusin och hans sambo på besök den här helgen så det har varit kul! Nu är det ju första december och det känns så himla bra, nu är det bara 23 dagar kvar till jul och jag är så glad, bara det skulle snöa lite, för jag vill ha en vit jul! Ikväll blir det säkert mys med pepparkakor & glögg! Ha det så bra!

RSS 2.0