Thursdays

Hejhej! Det var ett tag sen senast (once again..) , åh det är verkligen svårt att hinna & orka blogga.
Jag har ju sagt att jag har haft mycket i skolan, men nu äntligen börjar det lugna ner sig när det börjar bli jultid. Har inget prov näst vecka, men veckan efter det har jag 1 finskaprov och sen är det slut, sen blir det 4 veckors provpaus! 4VECKOR! Kan inte fatta det, haha.
 
Har inte hänt så mycket på den senste tiden men har iallafall fått en hobby, och det är att börja gå på gym, är väldigt taggad för det är rätt roligt att gymma, och man kan välja när man ska till gymmet, dessutom är det ju en väldigt bra hobby! 
Ska försöka blogga imorgon, hadetbra fina ni!
!BTW! skulle någon vara intresserad av en fototävling? kommentera snällasnälla ni!

Porträtt

Här är två porträtt på Sara. Fotade lite på veckosluetet, och det kändes bra för jag har inte fotat ordentligt på ett tag.
 
Har haft såå himla mycket att göra den senaste veckan och är verkligen ledsen att jag inte bloggat! Har så mycket i skolan just nu, igår gjorde jag 3 tunga skolsaker och var klar ung. tio  tiden på kvällen.
 
En lite roligare grej är att jag har inrett min brors rum, han har alltid sagt att hans rum är så tråkigt, så vi inredde det pånytt och han fick se det som en överraskning på söndagen. Det blev verkligen jättefint, såg inte ut som samma rum. Kommer kanske före & efter bilder hit.
 
Nu ska jag börja öva på Matematik eftersom vi har prov imorgon. Imorgon borde nog ändå bli en bättre dag för vi slutar kl 13.00. kramar! ♥
- ida

Klockan

Här är en bättre bild på klockan jag har köpt från London, märket är Lambretta och den kostade ca. 70 euro.
 
Idag är det fredag!! (är så glad!) Har faktiskt inte varit så här glad för att det är fredag på länge, men jag har haft en tung vecka. Idag blir det filmkväll med familjen och en massa godis & popcorn!
 
Jag ska försöka fota imorgon för jag måste säga att bilderna här på bloggen (på senaste tiden) är väldigt tråkiga. Orsaken är att när jag kommer hem är det mörkt, och dagarna är väldigt mörka och dystra annars också, så ljuset är helt fel, och jag gillar inte att fota inne, Men om jag går ut och fotar mitt på dagen lyckas jag säkert få någon bild som är bra. ha en mysig fredag ni med! kram!

Regniga kalla dagar

En bild från London,från Harrods där jag och Wilma drack varm choklad. (kakao) Det var faktiskt inte så speciellt fast det ser fint ut, Vi fick faktiskt bättre kako på andra ställen i London!
 
Orsaken varför jag valde en bild på kakao var för att jag tyckte den passade, det är jättekallt och höstigt där ute, och genast när jag såg bilden blev jag sugen på varm choklad så nu ska jag nog gå och göra en kopp åt mig, haha.
 
Jag har haft en liten bloggpaus (utan att berätta), och det känns jättebra! Kände mig jätte taggad på att börja blogga igen och genast när jag kom hem idag bytte jag designen. Den är väldigt somrig märkte jag för en stund sedan men jag byter den till en lite vintrigare nån annan gång, det är ju iallafall trevligt med sommarbilder.
Nu har jag skrivit ett jättelångt inlägg,Snart ska jag gå och titta på mina vänners cheerleading generalrepetition, skriver mer imorgon hadetbra! 

#tbt

Sommaren 2013
Tänkte göra ett litet throwback inlägg, ville visa lite va mina favoritbilder från sommaren och hösten.
 
Det var verkligen mysigt att titta igenom alla sommarbilder, många av dessa bilder har jag ju helt glömt bort!
Sommaren var ju bra, och varm också, har många fina minnen. 
 
Hösten 2013
Många av dessa bilder är rätt nya men ville visa dem endå.
Hösten är ju inte helt över än men vintern är ju så nära. Har iallafall många fina minnen från London, och från vissa soliga höstdagar, då det ännu fanns oranga och gula löv i träden.

RSS 2.0