Vår

Hej!!
Här är en bild från fredagen då vi skulle fota vårtecken med mediagruppen..
 
Idag har jag varit på gym , varit i nåra butiker & övat lite på matematikprov.
Ska kanske ut och gå ännu idag, är inte helt säker. Vet iallafall inte vad jag ska skriva mera, hopas ni får en trevlig lördag!

Jag idag

Bilder på mig från idag, gick ut och fotade med en kompis! Vi fotade i en skog, och det var så ljuvligt för man kunde se hur allting börjar bli grönt och marken var täckt av vitsippor.
 
Idag slutade jag ett som var såå skönt! Har inga läxor till imorgon heller så det känns också bra!
Igår var jag tvungen att läsa klart en hel finskabok till ett referat jag ska skriva och usch det var jobbigt & tråkigt, boken var ju bara såå dålig! är ganska proud över mig själv nu !
 
Imorgon slutar jag ett igen , efter det blir det gym & sedan ska jag ta det lugnt, på lördagen måste jag ändå börja läsa på matematikprovet, som är det jobbigaste någonsin.

Bubbles

Här är nåra bilder på Sara. Vi gick ut och fotade lite såpbubblor i vårvädret!
Tycker bilderna blev riktigt fina!
Idag är det sista dagen av påsklovet, ååh vad tråkigt! Som tur är vädret lika fint som igår så jag kommer säkert vara ute mycket idag också, ska göra det bästa av sista dagen!
 
Drömmer mig bara bort till sommaren hela tiden. för jag tänker på allt roligt jag kommer göra, alltså ååh, det har alltid varit min dröm att åka till USA,& ännu till New york och Californien, och jag kommer få göra det, håller redan på att skriva en lista på allt jag tänker shoppa, haha!
 
Ha det fint! stora kramar till er!!

Spring time

Hej hej!
Det är så vårigt & varmt där ute, alltså man kan ju nästan gå i shorts redan, har varit ute hela dagen , och ska snart gå ut igen.
hoppas ni har en lika trevlig dag som jag har haft , hejdå! ♥

Hej igen!

 Länge sen sist, as usual..
Idag firar vi min brors födelsedag (och min mammas), så det blev en riktig lyxfrukost på morgonen, såå gott!
Nu är det påsklov! SÅ skönt , behövde verkligen det, nu när man får vila i några dagar, orkar man kämpa ända till sommarlovet. Allt känns dessutom bättre när det är så vårigt och soligt där ute,kan inte fatta att inte för så länge sedan var hela marken täckt med snö!
 
Ska säkert göra mig klar nu och kolla på några youtube videor, har blivit beroende av att titta på olika "beauty-youtubers" , kollar på en massa outfits , hauls osv.
 
OBS!jag vet inte hur jag kommer klara av det här bloggandet. Jag har sagt att jag ska skärpa mig men ändå har jag inte gjort det haha, får se hur det blir, bloggar så ofta jag kan kanske det känns lättare nu när det är vår.
 
kramar!

Söndag

mera bilder från igår.
 
Hej! Just nu bloggar jag från Amandas dator. Har varit i kyrkan idag , som är typ det tråkigaste i världen, men det hör ju till om man vill bli konfirmerad. Sen har jag gjort lite läxor och sett på film, nu är jag hos Amanda med Sara och vi ska gå ut en stund. Ha en bra söndag.

Bilder på Sara

Hej på er. OJ, vad tiden gått snabbt, har inte bloggat på typ 2 veckor, och jag som sa att jag skulle försöka bli bättre med bloggandet. Får väll försöka ta en nystart igen. 
Som tur har jag varit och fotat med Sara så nu har jag iallafall lite bilder en tid framåt! 
 
Jag kan förklara lite vad som har hänt de senaste veckorna. Egentligen har det inte hänt så mycket, haft några prov, gått på gym, varit med vänner osv. Samma vanliga! 
Ska nog sluta blogga nu. Ska verkligen försöka med bloggandet igen, kramar!! 

RSS 2.0