Min resa

Hej! Här är en del av min Usa resa, som ni säkert vet så kommer jag också åka till New york och stanna där i några dagar innan jag kommer till Californien.
 
Här är iallafall hur vi kommer åka när vi hyr en bil och åker på en liten roadtrip längs kusten.
Det kommer bli jätteroligt & en helt ny upplevelse för mig, på tre veckor hinner jag besöka två stater, och se många städer.
Jag åker om ca. 3 dagar, och jag kommer kanske blogga lite mobilinlägg då och då. När jag är hemma igen kommer jag ha en massa bilder att visa, har säkert kameran i handen 24/7, haha!
 
Ha en bra söndag! ♥

Puppies

Här är tre bilder på några av mina släktingars ursöta beaglevalpar. (Det fanns 5 av dem)
Jag besökte dem för ung. 1 månad sedan (de har vuxit massor sen dess), men jag måste säga att de var ärligt talat det sötaste jag någonsin har sett, alltså de var perfekta.
Så mjuka och små. 
Jag tillbringade så mycket tid med dem som möjligt, man kunde bara inte lämna dem. Det kändes verkligen hemskt att åka hem igen.
Mina släktingar tänker behålla en av dem, så det kommer bli jättekul att se den igen på slutet av sommaren! 
 
Idag har jag varit på gymmet, och kollat på film. Inget speciellt. 
Nu ska jag sluta skriva, byee

Sea

Här är bilder på mig från Sverige, vi körde runt i Stockholm , och min bror knäppte bilderna vid havet. 
Här ser ni också min outfit! (Jackan/Kappahl,Shortsen/Hollister,Tshirt/Hollister) 
(mitt hår är jätteråddigt på bilderna för det blåste så mycket)
 
Idag regnar det så det blir gym, och att vara hemma bara. Ända sen jag kom hem från Sverige har jag bara typ suttit inne och sett på Supernatural non stop, alltså den serien är ju så himla bra! Jag började kolla på den något före sommarlovet, nu har jag kommit till säsong 8, och jag vill komma ikapp med resten av världen, haha. 
Rekomenderas varmt!
 
Sommarlovsdagar är bara så bra, man får sova länge och göra vad man vil. När jag fick sommarlov tog det en vecka om inte mera före jag förstod att jag varkligen hade sommarlov, och om mindre än en vecka händer det som jag har väntat på ända sen julen, USA RESAN! kan inte tro det! jag kommer berätta nogrannare om resan i ett annat inlägg!
Vi ses, kramar! 

Brother

Bilder på min bror, fotade i Sverige.
Hej igen! Som sagt har jag varit i Sverige 1 vecka, har varit hemma i 4 dagar redan , men jag har inte använt datorn och har inte kollat igenom mina bilder eller redigerat något på sjuukt länge, här är iallafall ett försök. Tycker att bilderna blev fina!
 
Nu är jag iallafall tilbaka, det känns verkligen bra att redigera bilder och blogga igen, man märker att det är rätt kul efter att man har haft en paus. Ska försöka blogga alla dagar före jag åker till USA, har många bilder att visa.
nu har jag inget annat att säga, så vi ses imorgon, hejdåå!
 
(BTW, har inte berättat något om vad jag har gjort och hur jag har haft det på den senaste tiden, och det tänker jag göra en ändring på, mina texter har varit så himla tråkiga på den senaste tiden, jag har inte riktigt haft någon inspiration, men jag ska försöka göra texterna intressantare, kramar!)

RSS 2.0