Blommor

HEJ! Har inte bloggat på 8 dagar, ååh vet inte hur tiden har gått såå snabbt! Är ledsen att jag inte bloggat, har verkligen inte haft ork eller tid att blogga, ska försöka komma igång med bloggandet igen.
Här får ni en bild på en jättefin blombukett vi fick av min kusin! Den är fin här hemma nu när det börjar vi vår!
 
Har iallafall inte hänt något speciellt till mig, har haft det helt okej, skolan har gått bra osv. 
Sista månaderna före sommarlovet känns ju lite tråkiga, men snaaaart är det sommar.
Ska säkert till Stadium idag och sen blir det lite provläsning, ha det fint!

Sara

Två bilder på Sara från igår.
äntligen fredag! känns så skönt, har haft en tung vecka men nu är den över. Tycker att veckorna går jätte snabbt nuförtiden, det känns liksom som om man kommer till skolan på måndagen och sen är det fredag igen! det är ju ganska bra för varje vecka som går är en vecka närmarr sommaren, längtar så!
 
ikväll ska jag kolla på en film med familjen & imorgon ska jag kanske fota lite med min kusin. får se om jag hinner blogga! Hejdå!!

Sol

Enligt mig är dessa bilder på min vän Amanda sjuukt fina, älskar ljuset.
Jag kom just hem, har varit och fotat med Sara&Amanda, fler bilder kommer senare, men jag hann inte redigera några andra bilder för jag måste gå och äta nu och sen ska jag till en skriftskoleträff! 
Ha det bra & ledsen för den tråkiga texten, bloggar bättre nästa gång!

Nike air

Se vad fina!! Igår hämtade pappa hem dem till mig, åå är så glad! älskar dem verkligen,de ser ju jättebra ut på en! så mycket kärlek för dessa skor♥
 
Idag har jag haft en okej dag, har tagit en spruta och haft lite ont i magen men bortsett från det så har dagen varit ganska kul!
 
På tal om annat, igår tappade jag min telefon från inte mer än 1 meters höjd och heela skärmen sprack, den var liksom bara i sprickor, jag kunde använde den men jag skärde mig så det var lite svårt. Som tur var min brors gamla telefon en svart iphone5, så den använder jag ända tills jag får min egna telefon fixad! 
Ikväll  ska jag kolla på hunger games tvåan & inte göra så mycket. ha e

Självporträtt

Mer bilder från söndagen..
Idag hade jag matematikprov... ja, jag vet inte hur det gick, dagen började ganska stressigt, glömde en massa saker, en av de sakerna var min räknemaskin! Åh fick helt panik, men som tur lånade en lärare en åt mig, skulle inte ha klarat av provet utan den.
 
Nu ska jag fixa lite skolsaker & sen ska jag säkert se på tv och ta det lugnt en stund! ha det bra hörni!

Provplugg


Här är en bild på mig som jag tog igår.
Nu sitter jag hemma och ska snart börja på att läsa på matematikprov! Kommer bli såå jobbigt, matematik är verkligen inte en av mina starkaste sidor, och det känns som om jag int kan något alls! 

Hoppas att jag lär mig nåt, ha det så bra.

RSS 2.0