Min dag idag

Gammal bild från sommaren (då jag komfirmerades).
 
Ja, det har varit en väldigt lugn dag för mig, har varit hemma! Nu först är jag på bättringsvägen!!
Har sovit ca. 3 timmar max två dagar i rad, men förra natten sov jag som en stock , 11 hela timmar! Skönt att bli lite friskare.
 Har varit galen över den nya iphonen som kom ut! Vad tycker ni om den?
Jag fick alltså en ny telefon till konfapresent (som jag fick välja själv), och jag bestämde mig för att vänta på iphone 6an, jag tycker den verkar cool, 5s var ju finare, men 6an är myyycket bättre, så det blir nog antagligen den jag vill ha!
 
Har försökt dricka mycket te också nu när jag är sjuk, det hjälper tycker jag.
Är annars än människa som varken gillar te eller kaffe, hur ska jag kunna börja dricka det sen när det behövs?
nu ska jag gå och vila , hejdåå

Lake Tahoe

 
 
Även om jag gillade alla ställen, var lake tahoe en favorit! Det var liksom såå annorlunda från vad man var van med, man är uppe i bergen och där finns Lake Tahoe,  man kunde gå säkert 100 meter ut i vattnet och det skulle ändå vara grundt. Vattnet var varmt, och såå glasklart, att man kunde se hela bottnet! Det var jättefint!
 
Idag är jag hemma, fick typ inte alls sömn igår natt, det var helt hemskt, vill bara riva loss min näsa.
Jag ska säkert fortsätta vila nu, vill bli frisk så snabbt som möjligt!

Carmel

 
 
 
 
 
Åh vilket fint ställe! Så vacker natur, och stränder, och alla hus i staden såg ut som små pepparkakshus, det var som i en saga!
Vi stannade i Carmel två dagar, bodde på ett slags ranch hotell,det var så fint, fjärde bilden är tagen där.
Det underbara var att man behövde bara öppna hotellrumsdörren och det var utsikten som kom emot, man var så nära naturen, det sprang faktiskt vilda djur omkring där. Under de dagarna vi var där , simmade vi , besökte fina platser, och när det blev mörkt satt vi framför en brasa, inlindade i filtar och grillade smores. 
 
På tal om annat..
de senaste dagarna har jag varit sjuk, som är synd för jag trodde att jag inte skulle bli sjuk, får hoppas att jag kryar på mig snart för jag har inget ork att vara sjuk nu, det finns så mycket att göra! Ska ta det lugnt idag, hoppas ni håller er friska , hejdå!

More Santa Barbara

Vårt hotell i Santa Barbara var på en så vacker plats, precis vid havet. Hotellet var också vackert, allt hade en lite spansk känsla över sig, som var härligt!
Dessutom , en av de bästa sakerna med hotellet var att det sprang små dvärgkaniner omkring på området, kan ni fatta det? de var såå sjukt söta och ibland kunde man tillochmed se typ 6 kaniner på ett ställe, de fanns verkligen överallt.
 

Idag

Hej! Här är en bild på mig idag, tänkte att jag skulle berätta om min dag..
 
Torsdagar är de bästa dagarna, tre väldigt bra ämnen och jag få sluta kl 13.00!
Efter skolan gick jag hem, kollade på lite film och cyklade till Sara, vi chillade, kollade på tv, och gick och äta på subway, sara hann också shoppa ett läppstift några minuter före butiken stägde, så allt som allt har det varit en helt bra dag!
Imorgon har jag utedag i skolan , något ja inte ser fram emot eftersom jag inte har någon att vara med på den dagen.. ja, vi får se hur det går.
 
ha det finfiint, hejdå .

RSS 2.0